• FlexibelVoor zo min mogelijk overlast
  • OplossingsgerichtUw staalprobleem is onze uitdaging
  • Sinds 1956Een langetermijnvisie
  • VakwerkOnze kennis, ervaring en passie

Conserveren/schilderen

Nadat we vuil, verflagen en corrosie hebben verwijderd, behandelen we staal met een van onze sterke coatings. Deze coatings zijn speciaal ontwikkeld om het staal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het gaat bijvoorbeeld om weersinvloeden, wrijving, extreme temperaturen of bijtende zuren. En zo hebben coatings ook eigenschappen die waarde kunnen toevoegen aan een situatie. Voor iedere situatie kiezen we de coating met de best passende eigenschappen die het staal optimaal beschermt. Zo zorgen we voor levensduurverlening van uw staal/betonconstructie.

Isolerende coatings

Isolerende coatings gaan de overdracht van hitte en kou tegen, waardoor ze een belangrijke bijdrage aan de isolatiewaarde van het staal leveren. Deze coating zorgt niet alleen voor een lange levensduur van een asset, maar ook voor energiebesparing en een constantere temperatuur van het product in de stalen leiding. Isolerende coatings voorkomen daarnaast condensvorming, wat voor meer veiligheid en comfort zorgt.

Beeldmerk-Schildersbedrijf-Holland.svg

Dit doen we ook

Wilt u meer informatie, of weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wij werken voor verschillende sectoren

Sectoren-Schildersbedrijf-Holland-02.svgSectoren-Schildersbedrijf-Holland-04.svgSectoren-Schildersbedrijf-Holland-01.svgSectoren-Schildersbedrijf-Holland-03.svgSectoren-Schildersbedrijf-Holland-05.svgSectoren-Schildersbedrijf-Holland-06.svg

brandwerende-coatings-conserveren-schildersbedrijf-holland.jpg

Brandvertragende coatings

Coatings kunnen een belangrijke rol spelen in brandvertraging. Bij oudere gebouwen is brandvertraging nog niet altijd voldoende ingeregeld. Tijdens renovatieprojecten van kantoren en loodsen kiest men, naast andere maatregelen, dan ook vaak voor het aanbrengen van brandvertragende coatings. Het adviseren in en aanbrengen van brandwerende coatings is een belangrijk specialisme van Schildersbedrijf Holland. 

Uniek: BioClean

Schildersbedrijf Holland heeft een unieke coating ontwikkeld voor koelwater inlaatkanalen: BioClean. Onze coating voorkomt algen- en oestergroei. Hierdoor heeft u geen vervuiling in uw koelwater en is jaarlijks onderhoud aan uw koelwater inlaatkanalen verleden tijd. In plaats daarvan is een onderhoudsinterval van zes tot acht jaar ruim voldoende. Een enorme kostenbesparing dus. 

Antislip coating

Om een gladde fabrieksvloer of een glad fiets/voetpad weer veilig te maken, werken we met antislipcoatings. In de coating worden dan kleine korrels verwerkt die de ondergrond ruwer maken. 

Speciaal vloersysteem

Voor fabrieksvloeren en andere vloeren die snel beschikbaar en zwaar belastbaar moeten zijn, gebruiken we een speciaal vloersysteem. Met behulp van UV licht is deze na 2 minuten belastbaar. U kunt er direct met een heftruck overheen!

Extra elastische coatings

Voor sommige situaties is elasticiteit in een coating van groot belang voor de levensduur van de coating en het onderliggende oppervlak. Een coating die een scheur moet overbruggen vraagt hier bijvoorbeeld om. Voor dit soort situaties gebruiken we de extra elastische coating Polyuera. Het is naast hoog elastisch ook eenvoudig toepasbaar, sneldrogend en zwaar belastbaar. 

antislip-coating-conserveren-schildersbedrijf-holland.jpg
Scroll naar boven