• FlexibelVoor zo min mogelijk overlast
  • OplossingsgerichtUw staalprobleem is onze uitdaging
  • Sinds 1956Een langetermijnvisie
  • VakwerkOnze kennis, ervaring en passie

Over ons

Onze historie

Schildersbedrijf Holland is ontstaan vanuit de wens van klanten van Schildersbedrijf Van der Plas & Kabouw. Het toenemende aantal aanvragen voor staal- en betonconserveringen van o.a. bruggen, tunnels, viaducten, lichtmasten, kunstwerken en opslagtanks deed de eigenaren besluiten hier een gespecialiseerd bedrijf voor op te starten. Dat was in 1956. 

Het familiebedrijf groeide in de loop der jaren uit tot een gerenommeerd staalconserveringsbedrijf met een grote diversiteit aan opdrachtgevers, actief in tal van branches in heel Nederland, België en Duitsland. We staan bekend om onze flexibiliteit, kwaliteit en ons oplossend vermogen. Geen uitdaging is te groot en geen probleem onoverkomelijk. We denken proactief met u mee hoe we uw stalen assets zo optimaal mogelijk kunnen conserveren met zo min mogelijk kosten en minimale overlast.

over-ons-schildersbedrijf-holland.jpg
maatschappelijk-schildersbedrijf-holland.jpg

Lange termijn

Als familiebedrijf voelen we een grote betrokkenheid bij uw organisatie. We denken met u mee op de korte en lange termijn, werken resultaatgericht en dragen zo graag bij aan het realiseren van uw doelen. Hierbij spreken we meetbare resultaten af voor een langere levensduur van uw assets en komen we onze beloftes op de korte (uitvoering binnen 24 uur geen probleem) en lange termijn (meerjarenplanning) na. Zo bouwen we een lange termijn relatie met u op en creëren we een win-winsituatie voor ons beiden. 

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor veel bedrijven een belangrijk doel. Voor ons is het geen doel, maar een gewoonte. Het zit in ons DNA om te werken met zorg voor onze medewerkers en oog voor onze omgeving. We vinden het vanzelfsprekend om voor een veilige werkomgeving te zorgen en steeds voor de meest duurzame oplossing mogelijk te kiezen. In ons vak komen er natuurlijk vuil, oude verflagen en roestdeeltjes vrij. Die vangen we tijdens ons stralings- en inductieproces op zodat ze niet in het milieu en/of in een leefomgeving terechtkomen. Daarna brengen we de vervuilende naar een erkende afvalverwerker.

Scroll naar boven