• FlexibelVoor zo min mogelijk overlast
  • OplossingsgerichtUw staalprobleem is onze uitdaging
  • Sinds 1956Een langetermijnvisie
  • VakwerkOnze kennis, ervaring en passie

(Chemische) industrie

Staalbedrijf Holland is al jarenlang actief in de (chemische) industrie. Tanks, silo’s, leidingen, leidingbruggen, transportbanden, in deze branche zijn bijzonder veel assets van staal. Ze vormen een belangrijke factor in het productieproces. Om welke asset het ook gaat, van olietanks tot havenkranen en van schoorsteenpijpen tot offshore platformen, Schildersbedrijf Holland heeft de juiste middelen, vakmensen en kennis in huis voor optimale staalconservering. 

Minimale overlast

In de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden houden we continu rekening met uw (productie)processen. We beperken de tijdsduur van de werkzaamheden tot een minimum en voeren deze uit op momenten die het beste in uw schema passen. Waar mogelijk zorgen we dat productieprocessen continu door kunnen gaan. Indien een productiestop noodzakelijk is, doen we er alles aan om deze zo kort mogelijk te laten zijn. Samen met u bepalen we de beste aanpak. 

Lange termijn

Dankzij onze kennis en ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers, zorgen we niet alleen voor staalconservering van vandaag, maar ook die van morgen. We denken oplossingsgericht mee, kijken vooruit en adviseren over de beste aanpak met de langst mogelijke onderhouds-intervallen en laagst mogelijke kosten. 

Duurzaam en veilig

Iedere dag kijken we hoe we onze processen nog duurzamer, milieuvriendelijker en veiliger kunnen maken. Al onze medewerkers denken hier actief in mee. Ze zijn bovendien goed opgeleid in veilig werken en hebben ervaring met het werken op hoogte, in diepte, op moeilijk bereikbare plaatsen en in ATEX-zones. 

Beeldmerk-Schildersbedrijf-Holland.svg

Hier werken we ook

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Scroll naar boven