• FlexibelVoor zo min mogelijk overlast
  • OplossingsgerichtUw staalprobleem is onze uitdaging
  • Sinds 1956Een langetermijnvisie
  • VakwerkOnze kennis, ervaring en passie

Meerjaren onderhoudsplan

In al onze werkzaamheden denken we met u mee op de lange termijn. Vanzelfsprekend werken we met de beste technieken en coatings voor een langdurig resultaat. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring zijn we tevens in staat om een helder en gefundeerd meerjaren onderhoudsplan voor u op te stellen. Hiermee heeft u inzicht in de onderhoudswerkzaamheden en -budgetten op de langere termijn. Deze voeren we natuurlijk, volgens afspraak, graag voor u uit. 

Een meerjaren onderhoudsplan begint bij een goede inventarisatie van uw terrein, uw assets en de invloeden waaraan deze worden blootgesteld. Zodra we de huidige staat van de assets in kaart hebben gebracht, bepalen we de juiste behandeling. Uit ervaring kennen we de degradatieprocessen in verschillende situaties en kunnen we de benodigde onderhoudsinterval nauwkeurig vaststellen. Dit geeft u zekerheid voor de toekomst.

Dus wilt u uw staalonderhoud turn key uitbesteden, een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en advies over de beste aanpak voor u? Neem dan eens contact met ons op.

Beeldmerk-Schildersbedrijf-Holland.svg

Dit doen we ook

Wilt u meer informatie, of weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Scroll naar boven